Uthyrning & Utveckling

Handel, kontor, lager & logistik

Vi utvecklar våra uppdragsgivares fastigheter som om de vore våra egna.

Malin Linde
Uthyrningsansvarig

Nordiers team för Uthyrning & Utveckling har djup erfarenhet av strategier, analysarbete och rådgivning kring utveckling av olika typer av fastigheter.

Våra konsulter behärskar alla typer av lokaler inom handel, kontor och logistik/industri. Vi arbetar väldigt nära våra uppdragsgivare och fungerar ofta som en helt integrerad del av dess utvecklingsfunktion.

Uthyrning

Oavsett om det gäller handel, kontor eller lager & logistik hjälper vi er att hitta rätt. Rätt inriktning, rätt typ av hyresgäst och till rätt hyresnivå. Med bred kompetens, ett branschledande kontaktnät och stort engagemang tillgodoser vi era behov, både kort och långsiktigt. Vi erbjuder dessutom rådgivning inför förvärv och bistår i flera fall våra kunder med uthyrning och utveckling av hela köpcentrum, kontorsfastigheter och stadskvarter.

Utveckling

Förutom sedvanligt uthyrningsrelaterat arbete har vi omfattande erfarenhet när det gäller utveckling av både köpcentrum, handelsplatser och logistikfastigheter. Vi bistår våra kunder med analyser, strategier, handlingsplaner, konceptförslag, rådgivning och förstudier inför förvärv etc.

För dig som är nyttjare av kontorslokaler bistår vi dessutom med rådgivning och konkreta lösningar genom att hitta nya lokaler samtidigt som vi avvecklar eller hyr ut er nuvarande. Ta hjälp av oss i hela processen eller i valda delar.

Omförhandling

Med en ständig målsättning om en positiv utveckling för respektive fastighet tar vi oss, precis som vid uthyrning och projektering an varje omförhandling på samma sätt. Hur kan vi tillsammans med varje befintlig hyresgäst utveckla fastigheten i den riktning som fastighetsägaren önskar. Med vår kompetens behärskar vi allt ifrån omfattande omlokaliseringar med flera parter för att skapa möjligheter för projekt till ”vanliga” omförhandlingar för villkorsändring.

NLD utökar teamet med tre nya medarbetare!

 LÄS HELA artikeln HÄR

Nytt affärsområde för Nordier Leasing & Development AB

 

LÄS HELA ARTIKELN

läs fler analyser

 

Lediga lokaler

Alla lokaler

Vi jobbar med uthyrning och utveckling

Vi utvecklar våra uppdragsgivares fastigheter som om de vore våra egna