Transaktion

Säljrådgivning, köprådgivning & strategisk rådgivning

Du som äger bostäder i en regionstad;

Det är din marknad nu.

Om vi inte har ringt dig än – Ring oss!

Vi har köparna!

Kontakta Olof Rotbring, transaktionschef

070-382 57 82

 

 

Vi utgår alltid från vad som är bäst för kunden och affären. Med vår erfarenhet och vårt stora kontaktnät är vi aktiva och verksamma över hela landet vilket gör skillnad för kunden och affären. 

Olof Rotbring
Transaktionansvarig & Partner

Nordiers transaktionsteam hjälper dig att göra lönsamma affärer oavsett om du önskar sälja ett befintligt fastighetsbestånd, genomlysa en potentiell affär eller få tillgång till expansionskapital till ditt fastighetsbolag. Vi är snabbfotade och vårt sätt att arbeta kännetecknas av att våra seniora partners alltid är djupt involverade i varje transaktion. Vi värdesätter långsiktiga relationer vilket innebär att vi alltid ger +5 % – oavsett typ eller storlek på affär. 

Säljrådgivning

Vi agerar som rådgivare och projektledare vid fastighetstransaktioner såsom försäljningar av styckesfastigheter, större fastighetsbestånd och byggrätter. Vi är aktiva i alla fastighetssegment och genomför affärer i hela Sverige, även på illikvida delmarknader.

 

Köprådgivning

Vi bistår dig vid fastighetsförvärv med genomlysning av potentiella affärer, förhandling och slutförande för att på bästa sätt tillvarata dina intressen. Vi är specialister inom området och vår investeringsrådgivning avser alla fastighetsbolag. 

Strategisk rådgivning

Vi hjälper dig med strategisk rådgivning utifrån dina frågeställningar och förutsättningar. Det kan handla om allt ifrån hur du bäst optimerar ditt fastighetsbestånd till hur du söker expansionskapital till ditt fastighetsbolag. Våra seniora rådgivare är noggranna och tar snabbt fram det underlag som du önskar för ditt uppdrag.

Några av våra hundratals kunder

Referensprojekt

Vi är en snabbfotad organisation som rör sig snabbt – Nordier springer minst lika snabbt vilket vi sätter värde på.

JOHAN KARLSSON

VD, Slättö

Vi jobbar med transaktion

Vi ställer alltid samma fråga — vad är bäst för kunden och affären?

55

Genomförda transaktioner under år 2019

39 000

Vi ringer 39 000 samtal per år till våra kunder

98

Över 98 % avslutningsfrekvens på samtliga påbörjade uppdrag