Vi är Nordier

Vi formades mitt i finanskrisen 2008. Vi lärde oss från början att inte ta något för givet och ge allt i varje affär.

Sedan starten 2008 har vår utgångspunkt varit densamma – vad är bäst för kunden och affären? Kombinerat med rak dialog och hög frekvens skapar det resultat – det är inte så komplicerat egentligen.

Vi är snabbfotade, arbetar alltid i tighta team med ett stort fokus på affären. Idag är Nordier ett nationellt rådgivningsbolag med cirka 30 anställda och har kontor i Stockholm och Malmö. Vi erbjuder rådgivning inom Transaktion, Värdering samt Uthyrning & Utveckling.

Transaktion

Nordiers transaktionsteam har lång erfarenhet av att genomföra olika typer av fastighetstransaktioner, såväl större portföljförsäljningar till mindre objekt på illikvida delmarknader. Vi är aktiva över hela Sverige.

MER OM TRANSAKTION

Värdering

En omsorgsfull värdering är viktig för att du ska göra goda investeringar. Banker och fastighetsägare anlitar oss för värdering av samtliga typer av fastigheter.

MER OM VÄRDERING

Uthyrning & Utveckling

Nordiers team för Uthyrning & Utveckling har djup erfarenhet av strategier, rådgivning och genomförande inom uthyrning och etablering. Våra konsulter behärskar alla typer av lokaler inom handel, kontor och logistik/industri.

MER OM UTHYRNING OCH UTVECKLING

Vårt DNA

Vi tar vår utgångspunkt i våra grundläggande värderingar.
De utgör kärnan i vårt sätt att vara och agera.

+5 %

Allt kan alltid förbättras – vi orkar tänka annorlunda och anstränger oss för att leverera bättre än vad som förväntas – oavsett situation.

Vi ger aldrig upp!

läs mer