Vi söker en Leasing Manager!

Som Leasing Manager är ditt huvudsakliga ansvar att identifiera, attrahera och förhandla med nya hyresgäster till våra uppdragsgivares fastigheter.

Du får möjlighet att använda din analytiska förmåga både utifrån ett kort- och långsiktigt perspektiv, samt nationellt och internationellt. Du kommer lära känna retailmarknaden och arbeta proaktivt och långsiktigt för att säkerställa ett bra resultat i form av attraktiva butiker i våra uppdrag

Rollen består av att:

· Ständigt hålla dig uppdaterad på koncept och trender hos butikskedjorna samt kundernas köpbeteenden.
· Analyserar nyckeltal, så som försäljningssiffror och antal besökare, tillsammans med analys av resultat från marknads- och kundundersökningar.
· Förhandla med både befintliga och nya hyresgäster
· Skapa, vårda och utveckla goda relationer till företag/personer som är eller kan bli viktiga för företaget i framtiden.

En stor del av rollen innebär kontinuerlig dialog med både externa och interna kontaktytor och så för att trivas i rollen ser du det som något positivt.

Vem du är:

Vi söker dig som ständigt strävar efter utveckling, motiveras av att arbeta mot tydliga mål och gör allt för att överträffa dem. Du gillar affären och får energi av att identifiera möjligheter, hitta sätt att nyttja dessa och komma till avslut. Du trivs i förhandlingssituationer och att argumentera och övertyga andra ligger i din natur.

Vi ser gärna att du har:

· Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande.
· Några års erfarenhet av B2B-försäljning.
Det är meriterande om du har erfarenhet av retail-  eller fastighetsbranschen.

Sök på work@nordier.se

Kontakt