Speciality Leasing – ny efterfrågan på marknaden

 

Sara Wernersson är 23 år gammal och har tidigare erfarenhet inom fastighetsbranschen som fastighetsmäklare i Stockholms innerstad samt paralegal inom området fastighetsrätt. Nu har hon jobbat som Speciality Manager på Nordier i ett halvår.

I Saras roll som Speciality Leasing Manager håller hon ett högt tempo och har många åtaganden i luften samtidigt. En stor del av arbetet innebär trendspaning, hitta nya och befintliga fysiska aktörer inom handeln som vill expandera, utvärdera, lansera en produkt eller ”boosta” försäljningen, men även nå ut till e-handlarna för att ge möjligheten, att ta sig in och utvärdera den fysiska handelsplatsen baserat på all den data de besitter. Med andra ord är detta ett affärsområde som täcker många aspekter och behov på marknaden.

 

 

Ett område med stor potential där aktörer oavsett bransch har möjlighet att under en kortare period, med små medel lansera och marknadsföra ett nytt koncept alternativt välja att förstärka ett redan befintligt. Vid en positiv anblick sedan kunna utvärdera en framtida fast etablering.

I takt med att tider förändras uppstår en ny efterfrågan på marknaden som har resulterat i att affärsområdet Speciality Leasing har tillkommit. Tjänsten öppnar därmed upp nya möjligheter för företag, stora som små, att ta sin an nya platser i den fysiska världen inom handel.

 

– Den största utmaningen med mitt jobb är att vara i framkant med att upptäcka nya trender i ett tidigt stadie, alternativt aktörer som än inte är verksamma inom den fysiska handeln ännu, säger Sara.

När hon berättar om Nordier som företag och arbetsplats, tycker hon att det är familjärt, omhändertagande och där det finns ett oerhört tydligt målfokus. På Nordier omges jag också av drivna och kompetenta kollegor med en ambitionsnivå som matchar min egen.