NLD utökar teamet med tre nya medarbetare!

Vi välkomnar Jonatan Arnsberger, Sara Wernersson och Joakim Holmkvist till Nordier.

 

För att stärka upp teamet och möta efterfrågan utökar Nordier Leasing & Development teamet med ytterligare tre personer.

Sara Wernersson, Speciality Leasing Manager (Stockholm), Jonatan Arnsberger, Leasing Manager (Malmö) och Joakim Holmkvist, Leasing Analyst/Sourcing (Stockholm)

Samtliga har påbörjat arbetet i sina respektive roller och ser fram emot givande samarbeten tillsammans med våra befintliga, nya och framtida uppdragsgivare.

Sara Wernersson – Speciality Leasing Manager

Berätta lite kort om dig själv och din bakgrund? 

Jag heter Sara Wernersson och har erfarenhet av att ha arbetat som fastighetsmäklare i Stockholms innerstad samt även arbetat som paralegal inom området fastighetsrätt. På fritiden är jag aktiv, tränar och lagar gärna middagar tillsammans med vänner och familj.

 

Vad har du för förväntningar och mål med din roll? 

Mina förväntningar och mål med rollen är att ständigt utvecklas och ta mig an nya situationer och utmaningar på bästa möjliga sätt. Jag jobbar aktivt för att nå mina uppsatta mål och strävar också efter att överträffa dem.

 

Varför Nordier? 

Det jag gillar mest med Nordier är framförallt drivet och engagemanget man ser hos sina kollegor. Det är ett högt tempo och samtidigt väldigt familjärt där man känner sig välkommen och uppskattad.

 

Vad är +5% för dig?

För mig innebär det att det alltid finns lite mer att ge. Man kan alltid kämpa lite extra för varje enskild affär och det är också det som jag tycker är så kul med det här arbetet.

 

Jonatan Arnsberger – Leasing Manager

 

Berätta lite kort om dig själv och din bakgrund? 

Jonatan Arnsberger, 33 år, tre barn och sambo. Golftokig och utbildad inom sälj & marknadsföring. Jobbat med försäljning och projektledning i över 13 år. Varit verksam inom Malmö & Skåne regionen de sista 8 åren vilket gör att man har ett bra nätverk både hos potentiella uppdragsgivare men även hos företag inom regionen.

 

Vad har du för förväntningar och mål med din roll? 

Förväntningarna på mig själv är att bli en etablerad kontaktperson inom leasing i Skåneregionen.

Målet är att Nordiers positiva renommé ska sprida sig ännu mer i regionen. Detta genom en lyhördhet och transparens mot fastighetsägarna där vi visar varför Nordier och våra +5% är så viktiga.

 

Varför Nordier? 

Jag har varit nyfiken på fastighetsbranschen länge och följt Nordier från sidan under några år. Sättet Nordier arbetar på går hand i hand med mina egna värderingar kring hur kontakt med uppdragsgivare och kunder bör hanteras. Detta gjorde att jag ville söka mig till Nordier.

 

Vad är +5% för dig?

+5% för mig handlar om lite olika aspekter. Allt ifrån att våga ställa de obekväma frågorna, vara en kravställare gentemot sin uppdragsgivare för att ha dem bästa förutsättningarna för att göra rätt affärer. Att ge uppdragsgivare och samarbetspartner det lilla extra dem inte förväntar sig. Att vända och vrida på saker och vara lösningsfokuserad för att uppdragsgivare och kund ska vara nöjda genom hela processen.

 

Joakim Holmkvist – Leasing Analyst/ Sourcing

 

Berätta lite kort om dig själv och din bakgrund? 

29 år, studerat ekonomi vid Luleå Tekniska Universitet och har sedan 2017 arbetat inom fastighetsbranschen, då i olika roller. Jag kommer senast från Grosvenor där jag arbetade som analytiker. Bosatt i Hjortagen med sambo. På fritiden spelar jag gärna padel och kollar på brittisk fotboll.

 

Vad har du för förväntningar och mål med din roll?

Mina förväntningar och mål är att bredda min kompetens inom fastighetsbranschen och växa i min roll. Med mina nya kollegor och den kompetensen de besitter känns förutsättningarna goda för en personlig framtida utveckling.

 

Varför Nordier?

 Det som lockade mig med Nordier var personerna som utgör Nordier. Kombinationen mellan ”kul på jobbet” och professionaliteten, utan att tumma på kvalitén gentemot kund var något jag fick erfara från andra sidan och lockades av.

 

Vad är +5% för dig?

 +5% för mig är att springa extra milen, i allt man gör, högt och lågt. Det ska genomsyra i allt man gör mot kund, kollegor och människor över lag. För de kan vara potentiella kunder i framtiden.

 

Text: Oscar Berlin, COO/ Portfolio Manager