Olof Rotbring ny transaktionsansvarig

Efter sex år och ett flertal olika ledande roller inom Nordier Property Advisors tar nu Olof Rotbring över som ansvarig för transaktionsverksamheten.

– Jag känner mig hedrad att få ta över rollen som transaktionsansvarig och att fortsätta Nordiers resa som i dag har nått 12 år på marknaden.

Olof Rotbring är väl insatt och rotad i Nordiers affärsidé och företagskultur efter sex år som projektledare och partner i bolaget.

– Vi ska fortsätta att verka där vi är starka och fördjupa och öka närvaron i de segment vi är verksamma inom. Nu ska vi ta nästa steg, och jag har fått ett större förtroende att utveckla bolaget. Vi har också ett stort förtroende från våra uppdragsgivare att genomföra de mandat de ger oss, och det förtroendet ska vi vårda genom vårt affärsdriv i kombination med tydlig struktur och uppföljning för att våra uppdragsgivare och marknaden ska vara så nöjda som möjligt.

Olof Rotbring är utbildad på KTH och arbetade innan han kom till Nordier som fyra år som projektledare inom transaktioner hos Pangea Property Partners tidigare också fyra år som analytiker på Lundberg & Partners. Sammantaget har han drygt 15 års erfarenhet av transaktioner på den svenska fastighetsmarknaden.

– Nordier ska fortsätta vara det naturliga valet för både privata aktörer och institutioner, med vår djupa erfarenhet, kunskap och kontaktnät. Det jag förhoppningsvis kan bidra med är ännu tydligare struktur och driv, så att våra kunder fortsatt kan känna sig trygga med oss. I och med Olof Rotbrings nya roll och utökade ansvar kan medgrundaren Mikael Wilton, som tidigare hade samma roll, åter fokusera mer på genomförandet av transaktioner.

– Vi utgår alltid från vad som är bäst för kunden och affären. Med vår erfarenhet och vårt stora kontaktnät är vi aktiva och verksamma över hela landet vilket gör skillnad för kunden och affären, säger Olof Rotbring.

I och med Olof Rotbrings nya roll stärks Nordier Property Advisors ytterligare som det självklara valet som partner vid fastighetsaffärer.

– Olof är en person som får jobbet gjort. Han är enormt strukturerad och effektiv, så det känns både spännande och tryggt att se honom ta över den här rollen, säger Johan Hane, vd Nordier Property Group.