Nytt uppdrag för Nordier Leasing & Development

Nordier Leasing & Development kommer med start oktober 2020 påbörja arbetet med nyuthyrning av Sveafastigheters kommersiella lokaler i projekt ”Drabanten” i Upplands Väsby samt ”Prisman” i Nacka. Lokalerna byggs i gatuplan i bostadshusen med inflyttning 2021 i Upplands Väsby och 2022 i Nacka.

 

Nordier har den kompetens och erfarenhet som krävs för att skapa bästa möjliga kluster av attraktiva service och handelskoncept för de boende i området.

Malin Linde VD,
Nordier Leasing & Development

 

Ena bostadshuset är 16 våningar högt med en gemensam terrass på våning 16. Utsikten från lägenheterna kommer bli fantastisk. Det andra bostadshuset är 6 våningar högt med entrébalkonger som vetter mot den blå parken.

Båda bostadshusen står på en två våningar hög sockel. Sockeln inrymmer lokaler, förråd, cykelrum samt ett garage. Taket på sockeln blir en privat, lugn och grönskande gård för de boende.

I bostadshusens bottenvåningar finns gemensamma lokaler för de boende att ta del av. I det lägre huset kommer det inrymmas en restaurang och i det höga huset kommer det att inrymmas en reception, ett gym samt en relaxavdelning. Allt detta i enlighet med Silver Lifes koncept.

 

Nacka, Prisman

Precis mittemot Nacka Forum i Nacka planerar Sveafastigheter att bygga Nackas första stadskvarter inrymt med bostäder, lokaler och trygghetsboende.

 

Upplands Väsby Drabanten

I direkt anslutning till Väsby Centrum kommer Sveafastigheter tillsammans med Silver Life uppföra ett livsstilsboende med 157 lägenheter. Drabanten byggs i blandade upplåtelseformer med hyresrätter, bostadsrätter samt vårdboende.

 

 

// Malin Linde VD,
Nordier Leasing & Development