Nordier förstärker värderingsteamet

Fastighetsrådgivaren Nordier Property Advisors förstärker sitt värderingsteam med ny medarbetare

 

Vi på Nordier upplever att vi har ett högre tryck på våra tjänster än vad vi någonsin har haft just nu. Dels beror det säkert på att marknaden vaknat till liv igen men även tack vare att vi fått flertalet nya kunder. För att möta den ökade efterfrågan har vi nu anställt ytterligare personal till vår värderingsavdelning.

Som nyexaminerad är jag nu glad och stolt över att få börja som fastighetsvärderare hos Nordier Property Advisors. Jag ser det både som en rolig utmaning och en stor möjlighet att tillsammans med hela teamet få ta oss an en omtumlande marknad som nu tycks börjar ta fart igen. Jag känner mig redo att att ge, vad vi på Nordier kallar +5% extra!

 

– Douglas Frankedal Skoog,

Fastighetsvärderare, Nordier Property Advisors

 

Jag är särskilt glad över att kunna anställa Douglas. Han har arbetat extra hos oss under två år samtidigt som han har avslutat sina studier på KTH. Under den tiden har vi undervisat Douglas och även lärt känna honom ordentligt. Douglas har alla kvalifikationer för att bli en mycket bra fastighetsvärderare, han är noggrann och dessutom har han en hög social förmåga. Han passar in mycket väl i vårt värderingsteam och är uppskattad av alla på Nordier samt de kunder som han har haft kontakt med.

 

– Tomas Nyström MRICS,

Värderingschef, Partner

Av Samhällsbyggarna auktoriserad fastighetsvärderare, Nordier Property Advisors