NLD förmedlar hyresgäst på ca 4 000 kvm i Malmö till SLP

Nordier Leasing & Development förmedlar hyresgäst på ca 4 000 kvm i Malmö till SLP

SLP har i samarbete med Nordier Leasing & Development tecknat hyresavtal med Kamux om uthyrning av cirka 4 000 kvm i Bulltofta, Malmö. Hyresavtalet tecknas med en initial hyrestid om 10 år. Anläggningen blir Kamux första etablering i Malmö.

Nordier Property Advisors var även rådgivare när SLP förvärvade fastigheten under våren 2021. De redan befintliga hyresgästerna i fastigheten, Trafikverket och Optimera, har också förmedlats till tidigare fastighetsägare genom Nordier Leasing & Development.

Kamux är noterat på Nasdaq Helsingfors. Bolaget bedriver bilhandlarverksamhet som enbart specialiserar sig på begagnade bilar och relaterade integrerade tjänster. Bolagets målbild är att bli den ledande detaljhandelskedjan som specialiserar sig på försäljning av begagnade bilar i Europa.

 SLP och Nordier Leasing & Development har under en längre tid haft ett gott samarbete i Öresundsregionen. John Larsson på Nordier tror på ett än starkare samarbete i framtiden och hoppas kunna fortsätta bidra med det kontaktnät och den kompetens som Nordier besitter.

 

Vi har haft en mycket bra dialog med Nordiers uthyrningsteam i Malmö, de förstod snabbt hur vi tänker kring hur vi kan utveckla våra befintliga fastigheter. Vi ser fram emot ett fortsatt spännande samarbete,

– Nicklas Schmidt, ansvarig för affärsutveckling, SLP.