Nordier expanderar! Är du vår nästa analytiker redo att göra skillnad?

Nordier befinner sig i ett expansivt och spännande läge där transaktionsteamet behöver stärkas upp med ytterligare en analytiker. Ta chansen att bli en del av en framgångsrik och innovativ fastighetsrådgivare!

Projektmedarbetare på Nordier

Att vara projektmedarbetare i Nordiers transaktionsteam innebär att du får vara delaktig i hela transaktionsprocessen och göra skillnad på riktigt. Vi arbetar alltid i små team med seniora projektledare nära affären. Dina arbetsuppgifter är varierande och huvudsakligen kommer du arbeta med analys och rådgivning rörande potentiella förvärv och avyttringar, marknadsanalyser, produktion av presentationsmaterial, samt administrera och analysera all data genom varje projekt. Du kommer även att delta i kundmöten och genomföra fastighetsvisningar.

Tjänsten är placerad i Stockholm.

Vem söker vi?

Vi söker dig som motiveras av att arbeta i högt tempo, är noggrann och gillar att arbeta i team. Du har en relevant avslutad utbildning och har gärna jobbat ett eller ett par år inom fastighetsbranschen. För att trivas hos oss och i rollen bör du vara en lagspelare som är redo att gå den extra milen, ha en god analytisk förmåga med ett medvetet kvalitetstänk i allt du gör samt ett starkt driv och kreativitet. Du kommer arbeta med flera projekt parallellt och därför är det viktigt att du har förmågan att prioritera och arbeta strukturerat likväl som att besitta en god kommunikationsförmåga. Vi tror även du är skicklig i Excel och uttrycker dig väl i tal och skrift, på svenska och engelska. B-körkort krävs.

+5%

Nordier Property Advisors är ett partnerägt bolag som kännetecknas av att seniora partners är djupt involverade och aktiva i alla projekt. Vi arbetar alltid i små kvalitativa team som är snabba, lösningsorienterade och har ett engagemang utöver det vanliga och utgår alltid ifrån vårt motto – +5% gör signifikant skillnad. Nordier omfattar de tre olika affärsområdena: Transaktion, Värdering samt Uthyrning & Utveckling. Våra uppdragsgivare är allt från fastighetsägare och investerare till egennyttjare. Vi hjälper dem med transaktioner, värderingar, analyser samt hyresrelaterade frågor och kreativa processer.

Är du personen vi söker?

Välkommen att skicka din ansökan, med CV, personligt brev och betyg från högskola/ universitet till work@nordier.se. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Tomas Nyström, tomas.nystrom@nordier.se