Nordier söker Layoutare

Nordier befinner sig i ett expansivt och spännande läge där teamet behöver stärkas upp med ytterligare en medarbetare med ett grafiskt öga. Ta chansen att bli en del av en framgångsrik och innovativ fastighetsrådgivare!

LAYOUTARE/ GRAFISK FORMGIVARE PÅ NORDIER

Att vara layoutare på Nordier innebär att du får vara delaktig i framtagande av presentationsmaterial för såväl tryck som digitalt till transaktionsteamet. Dina arbetsuppgifter innebär huvudsakligen att skapa presentationsmaterial och layouta material utifrån färdiga mallar i InDesign, samt göra korrigeringar och ändringar. Du kommer även att jobba med grundläggande korrigering av bilder i Photoshop.

Tjänsten är deltid och omfattar cirka 10–20 timmar i veckan. Tjänsten är placerad i Stockholm.

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som motiveras av att arbeta i ett högt tempo, är noggrann och gillar att arbeta i team. Du har en relevant avslutad utbildning eller har kommit en bit i din utbildning. Du är självgående i InDesign samt Photoshop och har ett skarpt öga för detaljer. För att trivas i rollen bör du tycka om ett systematiskt och tekniskt arbetssätt, ha service i blodet och motiveras av skarpa deadlines. Du kommer arbeta med flera projekt parallellt och därför är det viktigt att du har förmågan att prioritera och arbeta strukturerat likväl som att besitta en god kommunikationsförmåga.

+5%

Nordier Property Advisors är ett nationellt rådgivningsbolag med cirka 30 medarbetare och kontor i Stockholm och Malmö. Vi arbetar alltid i små kvalitativa team som är snabba, lösningsorienterade och vi utgår alltid ifrån vårt motto – +5% gör signifikant skillnad. Nordier omfattar de tre olika affärsområdena: Transaktion, Värdering samt Uthyrning & Utveckling. Våra uppdragsgivare är allt från fastighetsägare och investerare till egennyttjare. Vi hjälper dem med transaktioner, värderingar, analyser samt hyresrelaterade frågor och kreativa processer.

ÄR DU PERSONEN VI SÖKER?

Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till liselott.sundkvist@nordier.se. Märk rubrik: Ansökan Layoutare Nordier. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 10 september.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Liselott Sundkvist, liselott.sundkvist@nordier.se