Vindslokal mitt i city – mycket fördelaktig hyra

Välkomna till en modern och fin lokal med ett toppenläge. Lokalen erbjuder ett stort öppet kontorslandskap, härliga loungeytor och bra konferensrum.

I entrén finns det plats att hänga av sig. Önskas en liten plats för gäster att sitta ner ryms också det. Här finns även toaletter.

 

Till höger om entrén ligger loungeytan samt konferensrummen. Bra ljusinsläpp via tre stora fönster i fil. Loungeytan är perfekt för samlingar och kundevent. Det finns en snygg bänkyta där mat och dryck kan dukas upp, två kylar finns installerade.

 

Fem av lokalens sju konferensrum ligger vid loungen, alla i olika storlekar. Det största konferensrummet rymmer utan problem 18 personer.

 

Det öppna kontorslandskapet är luftigt och ljust tack vare generöst med fönster i två väderstreck. I dagsläget är det möblerat med 24 arbetsplatser men fler platser ryms. Vid arbetsplatserna finns även två konferensrum idealiska för interna möten. Toaletter är placerade längst ner vid arbetsplatserna.

 

Det öppna och moderna köket knyter ihop loungeytan med kontorsytan. I köket finns det plats för ca 10 personer att äta lunch tillsammans.

 

I lokalen finns ytterligare ett stort rum med fönster, förråd och städskrubb.

 

Larm och fiber finns installerat i lokalen. 

Område/service

Då lokalen är belägen mitt i city finns närhet till all tänkbar service samt till gröna parker. Stureplan ligger endast 200 meter från porten och till T-centralen tar det endast ca 10 minuter att promenera.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationsmöjligheter med både tunnelbana och buss. Tunnelbanestation Östermalmstorg (röd linje) och Hötorget (grön linje) ligger bara några hundra meter bort.

Flertalet bussar passerar i området. Bl.a. passerar stombuss 1 Kungsgatan. 

Läge

Karta...

Liknande lokaler