Rum eller enstaka platser i World Trade Center

Välkommen till ett toppmodernt Business Center i World Trade Center Lund! Här finns det möjlighet att hyra enstaka platser i den toppmoderna Aktivitetsbaserade kontorsmiljön (ABW) eller ett eget kontor med tillhörande generösa gemensamhetsytor för arbete och möten.

Som hyresgäst får du tillgång till olika verksamhetsstödjande tjänster som bidrar till att din vardag ska bli så givande och smidig som möjligt bland annat en bemannad reception som tar emot dina besök.

 

Se den bifogade listan över vad som ingår i hyran. Det mesta är ”All inclusive”!

 

I den aktivitetsbaserade kontorsmiljön är varje kvadratmeter skräddarsydd för olika typer arbetsuppgifter såsom enskilda kontorsrum, höj- och sänkbara skrivbord med dataskärm i öppet landskap, bibliotek för koncentrerat arbete, lounger för samtal och informella möten, projektbord, mindre sittgrupper för samtal eller avslappnat arbete, ståbord för spontana 5-minuters snack och inspirerande mötesrum för kundträffar eller kreativ brainstorming.

 

Om du väljer att ha World Trade Center i Lund som din hemmabas får du även tillgång till World Trade Center i Malmö och Helsingborg med arbetsplats och mötesrum i våra aktivitetsbaserade kontorsmiljöer inkluderat i hyran!

 

Eget kontor 8-27 m2

Pris: På förfrågan

I ett eget kontor ingår även nyttjande av den aktivitetsbaserade kontorsmiljön med tillhörande kostnadsfria mötesrum.

 

1 Arbetsplats i ABW-aktivitetsbaserad yta

Pris: 2 900 kr/mån exkl. moms. Därefter fallande prisskala om man som företag är fler än en person. 

Läge

Karta...

Liknande lokaler