Nära Gallerian och med service i huset

Kontor i olika storlekar som kan anpassas efter er verksamhet.

Här finns ett brett serviceutbud med lunchrestaurang, närköp och mycket annat. Det går även att hyra konferens- och mötesrum för större samlingar.

Område / service

Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum. Den främsta sektorn är ICT (informations- och kommunikationsteknik) och här samlas forskare, studenter och företag för att utvecklas och växa. I området finns också Kista Galleria, en av de största galleriorna i Stockholmsområdet med butiker och matserveringar.

Kista Galleria, ett av Stockholms största köpcentrum, förser hela närområdet i Kista ett komplett serviceutbud med dess 180 butiker och restauranger. Post, vårdcentral, tandläkare, gym och mycket mer återfinns i Kista Galleria. I anslutning till Gallerian finns dessutom ytterligare handel och service i form av restauranger, gym etc.

Kommunikation

Fastigheten är belägen i Kista, strategiskt placerat 10 km nordväst om centrala Stockholm, med ett ypperligt kommunikationsläge.

Härifrån kan man ta sig snabbt till andra delar av Stor-Stockholm med bil (E4 samt E18), tunnelbana (Kista t-bana 250 m. bort) pendeltåg (Helenelund pendeltågsstation, 880 m. bort), buss samt flygbuss.

Arlanda flygplats (30 km bort) når man med bil på under 20 minuter, Bromma Flygplats (13 km bort) når man på 11 minuter med bil.

Tvärbanan som byggs ut från Norra Ulvsunda via Bromma flygplats, Kista och vidare till Helenelund kommer att passera fastigheten. Tvärbanan beräknas vara klar 2023. 

Till centrala Stockholm tar det 14 minuter med bil samt 17 minuter med tunnelbana.

 

Parkering

Gott om platser i garage. 

Läge

Karta...

Liknande lokaler